Budapesten és országszerte több cég is bombázza állásajánlatokkal az álláskeresőket, pályakezdőket. Olyan listát állítottunk össze, ami mindig aktuális lehet. Ha minél több helyre beadnád az önéletrajzodat, akkor fusd végig ezt a listát és jelentkezz minden olyan helyre, ami kedvedre való.

Tesco Állásajánlatok – Karrierlehetőségek
Ajánló az oldalról:

2014 novemberi adatok alapján több mint 20 000 munkavállaló dolgozott a Tescónál. Fiatalos szervezet révén munkatársai 29%-a 30 évnél fiatalabb, 55%-uk a 30-50 éves korosztályhoz tartozik, 16%-uk pedig 50 évnél idősebb.

Állásajánlatok: KATTINTS IDE

ALDI Állásajánlatok – Karrierlehetőségek
Ajánló az oldalról:

Az ALDI Magyarország különböző, kihívásokkal teli feladatkörökben, változatos felelősségi körrel biztosít munkalehetőségeket. Az árufeltöltőtől a bolti eladón keresztül az üzletvezető-helyettesen át az üzletvezetőig minden dolgozó hozzájárul vállalatunk sikeréhez.

Állásajánlatok: KATTINTS IDE

Audi Hungariánál Állásajánlatok – Karrierlehetőségek
Ajánló az oldalról:

Vállalatunk körültekintően összeállított és a legnépszerűbb elemekkel rendelkező, többpilléres juttatási csomagja a magyar munkaerőpiacon az egyik legvonzóbb.

Az évente kétszer történő személyes teljesítményértékelés során kerülnek meghatározásra munkatársaink személyes és területi céljai, illetve ekkor kerülnek kiértékelésre az előző féléves eredmények.

Középfokú végzettséggel rendelkezőknek: KATTINTS IDE

Felsőfokú végzettséggel rendelkezőknek: KATTINTS IDE

Hallgatóknak, tanulóknak:
KATTINTS IDE

Lidl Magyarország Állásajánlatok – Karrierlehetőségek
Ajánló az oldalról:

Lépést tartunk a jövőddel!

Több, mint 10 éve Magyarországon, több, mint 4000 munkavállaló. Tudjuk, hogy sikerünk titka munkatársainkban rejlik, akik minden egyes napon azért dolgoznak, hogy naponta több százezer vásárlónk elégedetten távozzon üzleteinkből. 2018 márciusában a bolti- és fizikai dolgozók munkabérét átlagosan 20%-kal emeljük meg.

Boltvezető Állásajánlatok:
KATTINTS IDE

Bolti dolgozó Állásajánlatok:
KATTINTS IDE

Raktári munkatárs Állásajánlatok:
KATTINTS IDE

Beszerzés Állásajánlatok:
KATTINTS IDE

MÁV-csoport Állásajánlatok – Karrierlehetőségek
Ajánló az oldalról:

Az alábbi oldalra kattintva kereshet aktuális állásajánlataink között! Várjuk jelentkezését!

Állásajánlatok: KATTINTS IDE

Siemens Állásajánlatok – Karrierlehetőségek
Ajánló az oldalról:

Az energiaellátás, az egészségügy, a városi infrastruktúrák és az ipar számára nyújtott innovatív megoldásokkal válaszokat biztosítunk korunk legsürgetőbb kérdéseire. Ezért keresünk folyamatosan olyan érdeklődő, nyitott embereket, akik nem félnek feltenni a nehéz kérdéseket sem. Úgy, mint minden Siemens munkatárs világszerte.

Állásajánlatok: KATTINTS IDE

Heineken Állásajánlatok – Karrierlehetőségek
Ajánló az oldalról:

„A HEINEKEN nagyszerű kihívásokat és izgalmas lehetőségeket tartogat, melyekkel olyan karriert építhetsz, amilyenről mindig is álmodtál” Jean-François van Boxmeer, Chairman Executive Board/CEO

Állásajánlatok: KATTINTS IDE

IT Services Hungary Állásajánlatok – Karrierlehetőségek
Ajánló az oldalról:

Tekintsd meg állásajánlatainkat a T-Systems International nemzetközi toborzóportálján, és küldd el önéletrajzodat valamint motivációs leveledet néhány egyszerű lépés segítségével.

Senioroknak:

Kíváncsi vagy arra, hogy milyen lehetőséget tudunk nyújtani neked, ha már több év szakmai tapasztalat áll a hátad mögött? Tevékenységünk az IT világ számos szegmensét öleli át, így egy-egy speciális terület szakembereinek is tudunk fejlődési lehetőséget biztosítani.

Állásajánlatok Senioroknak:
KATTINTS IDE

Junioroknak:

Fiatal vagy és úgy érzed előtted az élet? Szívesen dolgoznál egy olyan csapatban, ahol hozzád hasonlóan fiatalos és nyitott kollégák vesznek körül? Ahol lehetőséged van új dolgokat tanulni és a karrierlehetőség nem csak üres szlogen? Szenior munkatársaink és nemzetközi hátterünk a biztosíték arra, hogy nálunk megtalálod a szakmai fejlődéshez és karrierhez vezető utat.

Állásajánlatok Junioroknak:
KATTINTS IDE

Karrier Pécsett

Az IT Services Hungary korunk legmodernebb és leggyorsabban fejlődő iparágának vezető vállalata. Országosan 4300 kollégánk dolgozik azért, hogy nemzetközi nagyvállalatok mindennapjait segítse az információs és kommunikációs technológia high-tech világában.

Nincs informatikai végzettséged, de folyékonyan beszélsz németül?:
KATTINTS IDE

Van informatikai végzettséged?:
KATTINTS IDE

Aqua Webáruház Állásajánlatok – Karrierlehetőségek

Válogathatsz Értékesítői munkatárs, Raktáros munkatárs, Szállító munkatárs, Könyvelő asszisztens, Szervizes munkatárs, Mérlegképes könyvelő szakmák közül.

Állásajánlatok:
KATTINTS IDE

SPAR Magyarország Állásajánlatok – Karrierlehetőségek
Ajánló az oldalról:

SPAR ma a világ legnagyobb önkéntes alapon szerveződött kereskedelmi lánca, mely döntően kiskereskedők franchise típusú szerveződéseként, ugyanazon a néven és egységes logóval, de nem multinacionális alapon tevékenykedik.

Állásajánlatok:
KATTINTS IDE

Shell Magyarország Állásajánlatok – Karrierlehetőségek
Ajánló az oldalról:

Fedezze fel azokat a lehetőségeket, amelyek új szintre emelhetik pályafutását. Legyen akár diák, végzős vagy tapasztalt szakember, fedezze fel, milyen hatást érhet el a Shellnél megvalósított karrierjével.

Összes európai Állásajánlat:
KATTINTS IDE

Tapasztalt szakembereknek:
Műszaki Állásajánlatok:
KATTINTS IDE

Nem műszaki Állásajánlatok:
KATTINTS IDE

E.ON Állásajánlatok – Karrierlehetőségek
Ajánló az oldalról:

A Te energiád a mi jövőnk, építsd a karriered nálunk! Tudj meg többet vállaltunkról, nézd át állásajánlatainkat, vagy ismerd meg pályakezdő programunkat.

Összes magyarországi Állásajánlat:
KATTINTS IDE

Állásajánlatok:
KATTINTS IDE

UPC Állásajánlatok – Karrierlehetőségek
Ajánló az oldalról:

Mi mindent megteszünk a szórakoztatásért. Ezért a legjobb munkatársakra van szükségünk. Szeretnél velünk egy csapatban dolgozni? Nézd meg aktuális állásajánlatainkat, és ha valamelyik pozíció felkeltette érdeklődésed, küldd el pályázatod az online jelentkezési felületen keresztül.

Állásajánlatok:
KATTINTS IDE

KPMG Magyarország Állásajánlatok – Karrierlehetőségek
Ajánló az oldalról:

Minden egyes nap, szervezetünk minden tagja fontos szerepet játszik a folyamatos értékteremtésben, és növekedésben – csatlakozz hozzánk akár gyakornokként, vagy már tapasztalt kollégaként. Környezetünk a legjobb minőséget várja munkánktól, és ehhez a legjobb emberekre van szükségünk.

A KPMG-nél fontos számunkra, hogy támogassuk a benned rejlő lehetőségek kiaknázását. Hisz tudjuk, hogy cégünk is akkor a legsikeresebb, ha te is tudsz fejlődni és kibontakoztathatod tehetségedet. A nálunk szerzett tapasztalat életre szóló piacképes tudást ad.

Állásajánlatok Gyakornokoknak:
KATTINTS IDE

Állásajánlatok Pályakezdőknek:
KATTINTS IDE

Állásajánlatok Tapasztalt szakembereknek:
KATTINTS IDE

Syngenta Állásajánlatok – Karrierlehetőségek
Ajánló az oldalról:

A Syngenta küldetése az, hogy a növényekben rejlő lehetőségek kiaknázásával hozzájáruljon a világ élelmiszerellátásához. E célok eléréséhez kiváló munkatársakra van szükség, ezért elősegíti munkatársai képzését, tapasztalatszerzését annak érdekében, hogy együtt dolgozva kihozhassuk a növényekből a bennük rejlő lehetőségeket. Munkatársaink tehetségére és szorgalmára építünk, és képzésekkel segitjük a szakmai és vezetői készségeik fejlesztését.

Állásajánlatok:
KATTINTS IDE

BUD.HU Budapest Airport Állásajánlatok – Karrierlehetőségek
Ajánló az oldalról:

Sokunknak a Budapest Airport-nál dolgozni, egy életre szóló szerelem lesz. Csatlakozz Te is a csapathoz, szerezz máshol nem elérhető, speciális iparági tapasztalatot, és legyen egy olyan munkahelyed, ahová szívesen jársz be nap, mint nap!

Állásajánlatok:
KATTINTS IDE

Magyar Telekom Állásajánlatok – Karrierlehetőségek

Magyarországi Állásajánlatok:
KATTINTS IDE

Nemzetközi Állásajánlatok:
KATTINTS IDE

Budapesti Értéktőzsde Zrt. Állásajánlatok – Karrierlehetőségek

Állásajánlatok:
KATTINTS IDE

ROSSMANN Állásajánlatok – Karrierlehetőségek
Ajánló az oldalról:

Dinamikusan fejlődő drogéria kiskereskedelemként fontosnak tartjuk a munkatársak hosszú távú megtartását, fejlődését.

Belső karrier úttal biztosítunk előrelépési lehetőséget, mely során szakképzett oktatóink – tréningsorozatok keretein belül – segítik a személyes fejlődést. Célunk, hogy hozzájáruljunk a minőségi-, és önálló munkavégzés kialakításához, így ösztönözve minden munkatársunkat az egyéni eredmények, sikerek elérésében.

BOLTHÁLÓZAT Állásajánlatok:
KATTINTS IDE

LOGISZTIKA Állásajánlatok:
KATTINTS IDE

KÖZPONT Állásajánlatok:
KATTINTS IDE

DIÁKMUNKA Állásajánlatok:
KATTINTS IDE

MagNet Bank Állásajánlatok – Karrierlehetőségek
Ajánló az oldalról:

Szeretnél egy unalmas munkahelyen, magas fizetésért, stresszes munkát végezni? Akkor jobb, ha egy másik álláslehetőséget keresel magadnak, amelyhez sok sikert kívánunk. Ám, ha egy lelkes, elhivatott csapatnak lennél a tagja, akik gondolkodásában szabad, felnőtt, együttműködő, inspiratív szervezeti kultúrát hoznak létre, akkor köztünk a helyed!

Állásajánlatok:
KATTINTS IDE

Kelly Services Állásajánlatok – Karrierlehetőségek
Ajánlatok az oldalról:

A Kelly Services a világ egyik vezető munkaerő-közvetítő és kölcsönző vállalata, amely számos álláslehetőséget kínál a legkülönfélébb iparágakban egész Magyarország területén. Nemzetközi szinten a TOP 100 vállalat 99%-ával együtt dolgozunk. Ismerjük a cégeket, a nyitott pozícióikat és tudjuk milyen munkaerőt alkalmaznak. HR tanácsadóként felmérjük karrier terveit, igényeit és teljesítményét, majd ahhoz az ügyfelünkhöz pályáztatjuk, ahol a legjobb esélyek várják.

Állásajánlatok:
KATTINTS IDE

Intrum Állásajánlatok – Karrierlehetőségek
Ajánló az oldalról:

Az emberi erőforrás menedzsment az Intrumnál is kiemelt fontosságú terület. Mi nem csupán vonzó munkahellyé szeretnénk válni: célunk, hogy folyamatos képzésekkel az iparág legjobb szakembereivé képezzük és megtartsuk munkatársainkat.

Állásajánlatok:
KATTINTS IDE

Diákmunka Állásajánlatok:
KATTINTS IDE

Raiffeisen BANK Állásajánlatok – Karrierlehetőségek
Ajánló az oldalról:

Egy olyan Raiffeisen Bankot látunk magunk előtt, ahol ügyfeleink példaértékű ügyfélkiszolgálásban részesülnek teljesítményorientált, felhatalmazott, megbecsült és elkötelezett munkatársaink összeszokott csapatától. Azon dolgozunk, hogy a bank egy olyan kedvelt, izgalmas, a szakmai és személyes fejlődés lehetőségét biztosító munkahely legyen, amelyre büszkék vagyunk, és amely életre szóló karrierélményt nyújt mindannyiunk számára.

Összes Állásajánlat:
KATTINTS IDE

Állásajánlatok pályakezdőknek:
KATTINTS IDE

Budapesti Közlekedési Központ Állásajánlatok – Karrierlehetőségek
Ajánló az oldalról:

Budapest közlekedésének megújítása izgalmakkal teli, nagyszabású munka, melyhez új csapatot építünk. A BKK elkötelezett a tehetséges munkavállalók felkutatásában, megtartásában és fejlesztésében. Amennyiben kihívásokkal teli és változatos karrier-lehetőséget, versenyképes juttatásokat és folyamatos fejlődést keres, kérjük, tekintse meg aktuális állásajánlatainkat. Legyen Ön is csapatunk tagja!

Állásajánlatok:
KATTINTS IDE

Mercedes-Benz.hu Állásajánlatok – Karrierlehetőségek

Diákmunka Állásajánlatok:
KATTINTS IDE

Szellemi pozíciók Állásajánlatok:
KATTINTS IDE

Fizikai pozíciók Állásajánlatok:
KATTINTS IDE

Egis Gyógyszergyár Zrt. Állásajánlatok – Karrierlehetőségek
Ajánló az oldalról:

Az Egis Gyógyszergyár Zrt. hazai létszáma a 2014/15-ös üzleti év végén 2597 fő volt, emellett a Csoport külföldi kereskedelmi vállalatainál 463 fő, a belföldi kereskedelmi vállalatainál 38 fő, a kereskedelmi irodákban pedig 925 fő külföldi szakember dolgozott. Legtöbb munkatársunk a kereskedelem területén tevékenykedik, őket követik a termelésben dolgozók. Kollégáink 65%-a rendelkezik felsőfokú végzettséggel. Kiváló teljesítmény, tisztesség és jó hangulat ezeknek a céloknak kívánunk megfelelni.

Állásajánlatok:
KATTINTS IDE

BDO MAGYARORSZÁG Állásajánlatok – Karrierlehetőségek
Ajánló az oldalról:

Vonzza Önt a nemzetközi környezet, mégsem szeretne egy személytelen munkahelyen dolgozni? Fejlődési lehetőségre, szakmai elismerésre, kellemes munkahelyi légkörre vágyik?

Szeretne közvetlen, könnyen megközelíthető vezetők irányítása alatt dolgozni? Legyen pályakezdő vagy már gyakorlott szakember, a BDO segít Önnek céljai elérésében!

Gyakornoki Állásajánlatok
(szint: Gyakornok):

KATTINTS IDE

Állásajánlatok Pályakezdőknek
(szint: Pályakezdő):

KATTINTS IDE

Állásajánlatok Tapasztalt Szakembereknek
(szint: Tapasztalt szakember):

KATTINTS IDE

Novartis Hungária Állásajánlatok – Karrierlehetőségek
Ajánló az oldalról:

A Novartis egy svájci központú egészségügyi vállalat, amely a betegek folyamatosan változó szükségleteire nyújt megoldásokat világszerte.

Változatos összetételű, dinamikus csapataink együttműködésben dolgoznak, hogy innovatív termékeket és ötleteket valósítsanak meg. Szeretne egy dinamikusan növekvő szervezetben dolgozni? Ha úgy érzi, hogy szívesen dolgozna nálunk, keresse aktuális álláshirdetéseinket!

Állásajánlatok:
KATTINTS IDE

G4S Magyarország Állásajánlatok – Karrierlehetőségek
Ajánló az oldalról:

A G4S a világ piacvezető vállalata a biztonsági szolgáltatások és integrált biztonsági megoldások terén. Küldetésünknek tekintjük, hogy minden szolgáltatási területünkön ügyfeleink és részvényeseink számára jelentős és fenntartható értékeket hozzunk létre, hosszú távú kapcsolataink által.

Állásajánlatok Budapesten:
KATTINTS IDE

Állásajánlatok Országszerte:
KATTINTS IDE

Magyar Nemzeti Bank MNB Állásajánlatok – Karrierlehetőségek
Ajánló az oldalról:

A Magyar Nemzeti Bank széleskörű működési tevékenységei okán nagyon változatos háttérrel, iskolai végzettséggel, tapasztalattal rendelkező jelölteket keres megüresedett pozícióiba: kiemelkedő elméleti tudással bíró kutatókat, pénzpiaci gyakorlattal rendelkező elemzőket, tapasztalt vezetőket, lelkes pályakezdőket vagy pénzforgalommal foglalkozó szakembereket, hogy a teljesség igénye nélkül említsünk néhány munkakört.

Állásajánlatok:
KATTINTS IDE