Karrierprogramok, Gyakornoki programok, Vezetői programok listája – Pályakezdő vagy, szakmát váltanál vagy diákként gyakorlatra jelentkeznél? Nézd meg ezt a listát és válogass a lehetőségek közül!

FORD KARRIERPROGRAM

Ajánló az oldalról:

A Ford Karrierpogram egy kiváló lehetőség azoknak az ambiciózus, leendő szakmájuk iránt lelkes diákoknak, akik szeretnének a jövő legjobb szakembereivé válni. A program segítséget nyújt abban, hogy a szerelő tanoncok hasznos tudásanyaggal gazdagodjanak és a legmodernebb technológiákon fejlesszék képességeiket.

Részletes információk a programról: KATTINTS IDE

Ford e-Learning kurzus:
Bejelentkezés: KATTINTS IDE
Regisztráció: KATTINTS IDE

Karrierprogram Duna House

Ajánló az oldalról:

Ha elege van abból, hogy az előrelépése másoktól függ, ki van szolgáltatva a főnöke hangulatának, akkor a legjobb helyen jár!

Számtalan kolléga kezdte pályafutását a Duna House-nál értékesítőként, és sokszor meglepve tapasztalta, hogy az eredményekkel együtt jönnek az egyre magasabb karrierszintek és a lehetőségek addig, amíg egy idő után a kolléga franchise irodát nyitott vagy egy központi pozíciót pályázott meg – sikeresen.

Részletes információk a programról: KATTINTS IDE

Training360 Karrier Program

Ajánló az oldalról:

Informatikai Fejlesztői Karrier Start Program Training360

A nemzetgazdasági miniszter döntése alapján a központi munkaerőpiaci program keretében meghirdetett Informatikai Fejlesztői Karrier Start Program megvalósítását a Training360 Kft. vezette konzorcium látja el.

A program célja, hogy négy év alatt, legalább 4000 frissen képzett fejlesztő, informatikai szakember álljon munkába. Ezen célkitűzés úgy valósítható meg, hogy a program cégek igényeit és erőforrás problémáit figyelembe véve, olyan gyorsan munkába állítható, gyakorlati tudással rendelkező kezdő szoftverfejlesztőket és informatikus szakembereket képezzen, akik át tudják venni a seniorok egyes feladatait, önállóan és csapatban is képesek a problémák megoldására, valamint folyamatos képzési modellünk segítségével néhány év alatt senior szintű fejlesztőkké képezhetők.

Részletes információk a programról: KATTINTS IDE

REGISZTRÁCIÓ KÉPZÉSRE JELENTKEZŐKNEK: KATTINTS IDE

IB Controll Kft. Karrier Program

Ajánló az oldalról:

IB Controll Kft. gyakornoki program végzős diákok részére

Az IB Controll Kft. 2011-ben alakult, kizárólag magyar tulajdonban lévő IT cég. A társaság alakulásakor határozott célként fogalmazódott meg az oktatás támogatása, melynek kereteit a kialakított Karrier program adja. A program keretei közt már a felsőoktatásban töltött évek alatt tudunk olyan lehetőséget biztosítani, mely hozzájárul a gyakorlatias szakmai tudás kialakításához, az informatikai pálya való életbeli kihívásainak és követelményeinek megismeréséhez, és annak a reális szemléletmódnak a kialakításához, mely a tanulmányok befejezését követően nagymértékben megkönnyíti az elhelyezkedést.

Részletes információk a programról: KATTINTS IDE

Karrier állásajánlatok: KATTINTS IDE

Unilever Karrier Program

Ajánló az oldalról:

Unilever jövő vezetőinek szóló program (UFLP)

Az Unilever Future Leaders Programme (UFLP) célja, hogy vezetőket képezzen – kézzelfogható tapasztalatokon keresztül és világszívonalú szakértelem segítségével. A friss diplomásoknak szóló, 3 éves rotációs program során folyamatos mentorálás mellett fejlesztheted vezetői készségedet olyan kihívást jelentő feladatokon, projekteken keresztül, melyek több területet is átfogó tapasztalathoz juttatnak. A programot úgy alakítottuk ki, hogy a különböző osztályokon és az Unilever európai központjaiban kihívással teli, felelősséggel járó munka révén bővíthesd ismereteidet.

Részletes információk a programról: KATTINTS IDE

Bonafarm Karrier Program

Ajánló az oldalról:

Bonafarm Vezetőképző Program

Kezdeményező, innovatív, mindig megújulni és fejlődni vágyó munkatársakat keresünk, akiknek a természet, a föld, az ízek, valamint hagyományaink tisztelete egyaránt fontos. Olyan kollégákat, akik elkötelezettek és minőségi munkával szeretnének értéket teremteni, nem ijednek meg a fáradságos munkától és fontos számukra a közösség szolgálata. Akik egy együttműködő és hatékony csapat részeként szeretnének mindig többet és jobbat alkotni.

Kik jelentkezhetnek a programba?

A programba olyan, felsőfokú szakirányú végzettséggel rendelkező, 0,5 – 3 éves releváns szakmai gyakorlattal rendelkező fiatalokat várunk, akik vezetői képességekkel és tárgyalóképes angol nyelvtudással rendelkeznek. Külső és belső pályázók jelentkezését egyaránt várjuk – azonos kiválasztási feltételekkel kerülhetnek be a programba.

Részletes információk a programról: KATTINTS IDE

Tesco Karrierprogram

Ajánló az oldalról:

A cég jövőképe, célkitűzései és értékei csak általuk valósulhatnak meg, ők képviselik a Tescót vásárlói, szállítói, a hatóság és más érintett csoportok felé. Ahhoz, hogy hosszú távon a vállalat sikeres tudjon lenni, fontos, hogy munkatársai a megfelelő képességekkel, elköteleződéssel és lelkesedéssel rendelkezzenek munkájuk és a vállalat iránt.

Ennek érdekében a Tesco rugalmas foglalkoztatási formákat és karrierprogramokat dolgozott ki számukra, szakmai fejlődésüket pedig képzésekkel támogatja. A vállalat számos csatornán folytat munkatársaival párbeszédet annak érdekében, hogy véleményeiket és javaslataikat össze tudja gyűjteni és működése szervezésénél figyelembe tudja venni.

Részletes információk a programról: KATTINTS IDE

Regisztráció: KATTINTS IDE

ALDI Karrier Program

Ajánló az oldalról:

ALDI Karrier Gyakornoki program

2018 januárjában induló Gyakornoki programunk lehetőséget nyújt az egyetemi és főiskolai képzésekben résztvevő, nappali tagozaton tanuló hallgatóknak, betekinteni kereskedelmi vállalatunk működésébe. A hozzánk jelentkező gyakornokoknak alkalmuk nyílik a németnyelv-tudásuk használatára, valamint megismerhetik az ALDI funkcionális területeinek mindennapjait.

Részletes információk a programról: KATTINTS IDE

Audi Karrier Program

Ajánló az oldalról:

Audi Adventure Gyakornoki Program

Egy jól kiválasztott gyakornoki hely akár az egész karrieredet megalapozhatja. Szakmai fejlődés, képzések, nyelvtanulás, izgalmas feladatok. Ezek várnak rád, ha az Audi Hungaria gyakornoki programját választod. Az Audi Adventure gyakornoki program célja, hogy tanulmányaid alatt valódi szakmai tapasztalatra tehess szert, s felkészült munkavállalóként léphess majd ki a munkaerőpiacra. A program sikerét bizonyítja, hogy gyakornokaink közül évente körülbelül 100-an munkatársi lehetőséget kapnak vállalatunknál.

Részletes információk a programról: KATTINTS IDE

AUDI HUNGARIA – JÖVŐ MÉRNÖKEI ÖSZTÖNDÍJ

Az Audi Hungaria ösztöndíjprogramokkal is támogatja a legtehetségesebb hallgatókat. Az anyagi juttatás mellett szakmai szempontból is igyekszünk számukra fejlődési lehetőséget biztosítani, például gyakornoki pozíció útján, illetve nem szakmai képzéseken és nyelvtanfolyamokon is részt vehetnek. Végzettségük megszerzését követően munkatársként is számítunk a hallgatókra, ezért is fontos vállalatunk számára, hogy minden lehetőséget megadjunk számukra a személyes fejlődésre.

Részletes információk a programról: KATTINTS IDE

Lidl Magyarország Karrier Program

Ajánló az oldalról:

Lidl Magyarország Trainee Program

Új kihívásokra vágysz? Befejezted tanulmányaidat, de még szívesen fejlesztenéd magad úgy, hogy közben pénzt is keresel? Netán van már egy kis munkatapasztalatod, de más irányba szeretnél elindulni? Ha érdekel a kereskedelem, és szeretnél cégünknél karriert építeni, jelentkezz a 18 hónapos trainee programunkba!

Részletes információk a programról: KATTINTS IDE

Lidl Magyarország Junior beszerző Karrier Program

A program célja, hogy megtaláljuk a jövő beszerzőit. A 12 hónapos, strukturált betanulás keretein belül lehetőséged nyílik a beszerzés mellett a társosztályok, az értékesítés és a logisztika munkafolyamatainak megismerésére.

Részletes információk a programról: KATTINTS IDE

Lidl Magyarország Junior beszerző Gyakornok Program

Gyakornokaink belelátnak egyes részlegeink munkafolyamataiba, napi feladataik elvégzésével hozzájárulnak a cég sikeres működéséhez. Szakmába vágó feladatok ellátása mellett saját projektekért való felelősséget is vállalnak, így az adott osztály szerves részét képezik.

Részletes információk a programról: KATTINTS IDE

MÁV-csoport Karrier Program

Ajánló az oldalról:

Pályakezdő Diplomás Program

Téged keresünk, ha Villamosmérnök, közlekedésmérnök, építőmérnök, építészmérnök, gépészmérnök, logisztikai mérnök, környezetmérnök, informatikus, mérnökinformatikus, közgazdász szakon tanulsz, vagy ilyen diplomával rendelkezel.

Részletes információk a programról: KATTINTS IDE

Heineken Karrier Program

Ajánló az oldalról:

„A HEINEKEN nagyszerű kihívásokat és izgalmas lehetőségeket tartogat, melyekkel olyan karriert építhetsz, amilyenről mindig is álmodtál” Jean-François van Boxmeer, Chairman Executive Board/CEO

Heineken Vezetői gyakornoki program

A HEINEKEN Hungária által indított “Vezetői gyakornok” program nagyszerű fejlődési lehetőséget kínál a pályakezdő diplomások számára. A gyakornoki állás az első lépést jelenti cégünknél, egy megbecsülést, ugyanakkor kihívást jelentő pálya megvalósításához.

Részletes információk a programról: KATTINTS IDE

INTERNATIONAL GRADUATE PROGRAMME (angol nyelvű)

This is a programme designed to create international careers. So it’s fundamental that you’re prepared to be placed anywhere around the world. First and foremost, that means you need to be able to speak at least three languages in business fluency (including English). But it also means you should be interested in other countries and cultures – and ready to delve in and enjoy the experience.

Részletes információk a programról: KATTINTS IDE

IT Services Hungary Karrier Program

Ajánló az oldalról:

Az ITSH folyamatosan fejlődik, az elmúlt években megduplázta munkavállalói létszámát: ma országosan 4300 főből álló német és angol nyelvtudással rendelkező informatikai csapatot tudhat magáénak.

IT Services Hungary Gyakornoki program

Közel 400 gyakornok dolgozik nálunk, és szeretnénk ha Te is csatlakoznál hozzánk! Valós szakmai tapasztalatot szerezhetsz már egyetemi éveid alatt is! Arra bíztatunk, hogy gyakran böngészd karrieroldalunkat, hiszen a gyakornoki álláshirdetéseinket is folyamatosan frissítjük!

Részletes információk a programról: KATTINTS IDE

SPAR Magyarország Karrier Program

Ajánló az oldalról:

A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft., közel 13000 dolgozójával az ország ötödik legnagyobb munkaadója. A cég hálózatfejlesztése 23 év óta töretlen, mely részben üzlethálózat vásárlások (pl. Billa, Kaiser’s, Plus), részben zöldmezős beruházások által valósul meg. Jelenleg országosan több mint 400 SPAR egység üzemel több áruháztípusban (INTERSPAR hipermarket, SPAR szupermarket, City SPAR). A cég 2004 óta saját húsfeldolgozó üzemet működtet Bicskén. A magyarországi SPAR 2012-ben kezdte meg családi vállalkozásban dolgozó kiskereskedőkkel franchise típusú együttműködési programját, mely folyamatosan bővül.

Trainee Karrier Program

A SPAR karrierlehetőséget kínál friss diplomás, német nyelvet beszélő, kereskedelmi szakma iránt érdeklődő fiatalok számára is.

Részletes információk a programról: KATTINTS IDE

Keresse fel karrier irodánkat:
KATTINTS IDE

Shell Magyarország Karrier Program

Ajánló az oldalról:

Fedezze fel azokat a lehetőségeket, amelyek új szintre emelhetik pályafutását. Legyen akár diák, végzős vagy tapasztalt szakember, fedezze fel, milyen hatást érhet el a Shellnél megvalósított karrierjével.

Shell Diplomás Karrier Program

Akár a Technikai, akár a Kereskedelmi területére jelentkezik a Shell Diplomás programnak, példátlan hivatalos képzésben lesz része, mely előremozdítja majd a karrierjét. Úgy terveztük a programot, hogy a figyelemre méltó jelölteknek, mint Ön is, megadja azt az üzleti tudást és képzettséget, amely ahhoz kell, hogy a jövőben vezetővé váljanak.

Részletes információk a programról: KATTINTS IDE

Minősített Szakmai Gyakorlat Program

Az értékelt szakmai gyakorlat kiváló lehetőség arra, hogy belülről megismerje a Shellt és belemerüljön az energiaiparba. Ez segíthet eldönteni azt is, hogy milyen karrier lenne megfelelő az Ön számára. Napról napra teljes mértékben részt vehet az Ön érdeklődésének és képességeinek megfelelően kiválasztott aktuális projektekben.

Részletes információk a programról: KATTINTS IDE

SHELL IDEAS360 Karrier Program

A Shell Ideas360 egy kihívást jelentő program egyetemi diákok számára, amelynek keretein belül ötleteik megosztásával segíthetnek kezelni a világ erőforrás-problémáit Ez nagyszerű módja annak, hogy kiegészítsd az önéletrajzodat és növeld a karrierkilátásaidat. Küldd be a világmegváltó ötletedet és nyerj egy csodálatos kalandot.

Részletes információk a programról: KATTINTS IDE

UPC Karrier Program

Ajánló az oldalról:

A telekommunikációs szektorban, egy állandóan változó iparágban dolgozunk, ezért nap mint nap újabb és újabb izgalmas kihívásokkal szembesülünk. Díjazzuk azokat az ötleteket és törekvéseket, amelyek segítenek bennünket a legjobbá válni. Meghatározó piaci szerepünk és eredményeink is igazolják, hogy sikeres csapat vagyunk.

Szeretnéd kipróbálni magad multinacionális környezetben? Jobban megismerkednél a UPC nagyvállalati kultúrájával? Főiskolásként, egyetemistaként szeretnél nálunk tapasztalatot szerezni? – Jelentkezz hozzánk gyakornoknak!

HR trainee Karrier Program (Gyakornoki lehetőség)

Részletes információk a programról: KATTINTS IDE

B2B SOHO gyakornok Karrier Program (Gyakornoki lehetőség)

Részletes információk a programról: KATTINTS IDE

CVP Marketing Gyakornok Karrier Program (Gyakornoki lehetőség)

Részletes információk a programról: KATTINTS IDE

PR gyakornok Karrier Program (Gyakornoki lehetőség)

Részletes információk a programról: KATTINTS IDE

Sales gyakornok Karrier Program (Gyakornoki lehetőség)

Részletes információk a programról: KATTINTS IDE

KPMG Magyarország Karrier Program

Ajánló az oldalról:

Sikeres karrierre vágysz? Csatlakozz audit csapatunkba!

KPMG Big Bang Karrier Program
Kell egy erős alap a későbbi karrieredhez? Könyvvizsgálóként szeretnél karriert építeni? Szeretnél több iparágat megismerni? Ha bármelyikre igennel válaszoltál, Nálunk a helyed! Tanulj és fejlődj tovább velünk!

Részletes információk a programról: KATTINTS IDE

BUD.HU Budapest Airport Karrier Program

Budapest Airport Gyakornoki Program
Még pár éved van a diplomáig, de már érdekel a munka világa? Határozott elképzeléseid vannak a karrieredről? Szeretnél pályakezdőként előnnyel, vagyis valós munkatapasztalattal indulni?

Jelentkezz a Budapest Airport gyakornoki programjába! Célunk, hogy a nappali tagozaton tanuló, tehetséges főiskolai és egyetemi hallgatók részére lehetőséget biztosítsunk, hogy munkatapasztalatot szerezzenek nemzetközi környezetben!

Részletes információk a programról: KATTINTS IDE

Intrum Karrier Program

Next Generation Karrier Program
As part of our INTERNATIONAL TRAINEE PROGRAM we are looking for an LEADERSHIP TRAINEE with main scope of Project Management. Our trainee program provides a challenging and rewarding experience where you get to spend 12 months in an evolving international business.

Részletes információk a programról (angol) KATTINTS IDE

Raiffeisen BANK Karrier Program

Egy olyan Raiffeisen Bankot látunk magunk előtt, ahol ügyfeleink példaértékű ügyfélkiszolgálásban részesülnek teljesítményorientált, felhatalmazott, megbecsült és elkötelezett munkatársaink összeszokott csapatától. Azon dolgozunk, hogy a bank egy olyan kedvelt, izgalmas, a szakmai és személyes fejlődés lehetőségét biztosító munkahely legyen, amelyre büszkék vagyunk, és amely életre szóló karrierélményt nyújt mindannyiunk számára.

IT Szakmai Utánpótlási Program (SZUP)
Legyél Te is IT SZUPerhős! Alapozd meg szakmai karriered nálunk!

Részletes információk a programról KATTINTS IDE

Szakmai Utánpótlás Karrier Program

Szakmai utánpótlás program, gyakorlati lehetőségek pályakezdőknek

Részletes információk a programról KATTINTS IDE

Mercedes-Benz.hu Karrier Program

Szeretnéd elméleti tudásod a gyakorlatban is hasznosítani? Kipróbálnád a gyakorlatban is, amit az iskolában tanultál? Szeretnél a Mercedes-Benz kecskeméti közösségéhez tartozni? Most Magyarország egyik legvonzóbb munkáltatója várja a hallgatók jelentkezését gyárába.

Gyakornoki program
Szakmai tapasztalatot szerezhetsz a gyártási- és a gyártást kiszolgáló területek (pl. logisztika, minőségirányítás, műszaki üzemeltetés, beszerzés, pénzügy és kontrolling, jog, HR, és kommunikáció) egyikén, miközben nyelvtudásod is fejlesztheted, és nemzetközi kapcsolatokra tehetsz szert.

Részletes információk a programról KATTINTS IDE

BDO MAGYARORSZÁG Karrier Program

Gyakornoki Karrier Program
A BDO Magyarország nagy hangsúlyt fektet a fiatal tehetségek felkarolására és képzésére, ezért létrehoztuk gyakornoki programunkat, melynek keretén belül végzős, vagy szakmai gyakorlat előtt álló főiskolás és egyetemista hallgatók jelentkezését várjuk.

Részletes információk a programról KATTINTS IDE

Gyakornoki Állásajánlatok:
KATTINTS IDE

Randstad Magyarország Karrier Program

Gyakornoki Karrier Program
Kihozzuk belőled a maximumot. Egy jó gyakornoki pozíció megtalálása meghatározó lépés karriercéljaid elérésében! Olyan gyakornoki állást kell találnod, amely közel áll a választott területedhez, de tele van kihívásokkal; fontos, hogy tudj új képességeket megszerezni és új embereket megismerni.

Részletes információk a programról KATTINTS IDE

Gyakornoki Állásajánlatok:
KATTINTS IDE

Vodafone Magyarország Karrier Program

ReConnect Program a Vodafone Magyarországnál
A Vodafone Csoport megbízásából a KPMG által elvégzett gazdasági elemzés alapján világszerte 96 millió képzett, 40-54 év közötti nő karrierje tört meg egy adott ponton, s e nők jelenleg sem dolgoznak. Közülük 55 millió közép- vagy felsővezetőként dolgozott.

A Vodafone Magyarország célja, hogy olyan, már vezetői tapasztalattal rendelkező munkavállalókat – elsősorban nőket – integráljon vissza a munka világába, akiknek nagyvállalati karrierje több évre megszakadt, jellemzően gyermekvállalás, illetve saját- vagy családi vállalkozásban eltöltött idő miatt.

Részletes információk a programról KATTINTS IDE

Curiosity Gyakornoki Karrier Program

A Curiosity a Vodafone Magyarország gyakornoki programja, amelyben lehetőséged nyílik arra, hogy tanulmányaid mellett beleláss a világ egyik vezető mobilkommunikációs vállalatának mindennapi életébe és hasznos szakmai tapasztalatokra tegyél szert.

Részletes információk a programról KATTINTS IDE

Discover Karrier Program (Friss diplomás program)

A Vodafone a Discover Program keretében világszerte kínál kiemelkedő karrierlehetőséget kivételes pályakezdők számára. Magyarországon is a legtehetségesebb friss diplomások közül választjuk ki a résztvevőket. A kétéves rotációs program lehetőséget biztosít különböző területeink működésének megismerésére, és ezáltal kiterjedt kapcsolatépítésre. A kezdetektől fogva önálló, felelősségteljes feladatokon és projekteken dolgozó pályakezdők bizonyíthatják rátermettségüket, kibontakoztathatják tehetségüket, tanulhatnak és fejlődhetnek – hogy az Ő sikereik által mi is sikeresek legyünk.

Részletes információk a programról KATTINTS IDE

IT/Engineering Discover Program (Friss diplomás program)

A Vodafone a Discover Program keretében Magyarországon is keresi a legrátermettebb frissdiplomás mérnököket és informatikusokat, hogy egy kiemelkedő karrierlehetőséggel támogassa szakmai fejlődésüket. A kétéves rotációs program során távközlési, IT és üzemeltetési területeink megismerése mellett kiterjedt kapcsolati hálót is építhetsz. A kezdetektől fogva olyan fealelősségteljes feladatokon és projekteken dolgozhatsz, ahol a legrobosztusabb rendszerektől a tervezési fázisban lévő modern megoldásokig számos területre koncentrálhatsz, hogy két év után átlásd a Vodafone teljes műszaki palettáját és rátalálj a számodra legmegfelelőbb helyre.

Részletes információk a programról KATTINTS IDE

Generali Biztosító Karrier Program

Sales Manager Program
Magabiztos vagy? Szeretnél egzisztenciát építeni? Nálunk a támogatást és az önállóságot is megtalálod! Szakmai és anyagi segítséget nyújtunk biztosítási szakértői és vezetői karriered beindításához – a többi csak rajtad múlik!

Részletes információk a programról KATTINTS IDE

Úgy érzed, hogy nem vagy elég képzett ahhoz, hogy megszerezd álmaid állását és új karrierbe fogj? Szükséged van valamilyen előképzettségre az új kezdet előtt? Nézz szét ezen a tanfolyamközvetítő oldalon és keress olyan képzést, ami számodra megfelelő lenne!